Beogradski Partizan u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba crno-belih Gordan Petrić ističe da od svojih igrača očekuje da nastave niz i da bi ih sve osim pobede vratilo na početak:

’’Imamo zahtevnu utakmicu, jer idemo na put od četiri sata. Nadam se da su se igrači odmorili. Palo je dosta kiše, pa će teren biti malo teži za igru, ali igrači su spremni i verujem da će da odgovore. Posle imamo pauzu od dve nedelje za odmor i pripremu za ono što sledi. Svi su spremni sem Filipovića i računamo na najjači mogući sastav. To što Radnik ima problema, ja nisam za to da se treneri odmah menjaju, bilo je i u drugim klubovima problema pa se okrenulo, primeri su Novi Pazar, Napredak. To negativno utiče na igrače, trener je tu jednu ili dve utakmice, a to što oni imaju problem ne treba nas da opterećuje. Imamo dug put, iza sebe emotivan meč, treba da nastavimo niz i igrači moraju da se dokazuju, tu nema opravdanja. Ako se ne vratimo sa pobedom vraćamo se na start, bila bi to katastrofa za nas. Dole je uvek teško, teren uži, atmosfera donosi njima sigurnost. Teren je takav kakav je, biće podloga drugačija nego na stadionima Partizana i Zvezde, nadam se da će se narednih godina sve više obratiti pažnja na sređivanje terena. Nemam ništa da svako igra na način na koji može, ali ovde se samo Partizan pita i verujem da ćemo se vratiti sa tri boda.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Partizana igra se u nedelju 18. septembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Partizan