Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da očekuje težak meč, a cilj je da se na pauzu ode u što boljem raspoloženju:

’’Sigurno svi žele da na reprezentativnu pauzu od dve nedelje odu u što boljem raspoloženju. Zato je i važna utakmica sa ekipom Mladosti. Svakako znamo kako je u Lučanima komplikovano igrati, iz mnogo razloga, ali smo spremni. Utakmica jeste pomerena za jedan dan i to nas sigurno malo remeti, ali kako je za nas, tako je i za ekipu Mladosti. Mi smo u dobrom momentu, svi igrači su zdravi i spremni, osim Stefana Vukića koji je na dvonedeljnoj pauzi zbog povrede leđa. Raspoloženi smo za igru i očekujemo da ćemo biti na svom maksimumu. Želeo bih da čestitam Ratkovu i Iliću koji su dobili pozive za našu mladu reprezentaciju (U21) i to je sigurno velika stvar i za nas i za njih. To će im biti veliki podstrek i nagrada za njihov rad, ne samo za ovu, već i sve sledeće utakmice.’’

Meč 12. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i TSC-a igra se u petak 16. septembra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK TSC