Surdulički Radnik u okviru 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Novi šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Perišić zadovoljan je radom igrača i njihovim kvalitetom i veruje da su sposobni da se izbore sa teškom situacijom:

’’Kad se pogleda tabela Super lige Srbije situacija nije sjajna, ali kad se pogleda igrački kadar naše ekipe mislim da apsolutno stanje na tabeli nije realno naspram kvaliteta igrača. Ono što mene raduje jesu dva poslednja pojačanja, Zoran Danoski i Dušan Stevanović, a u narednom periodu očekujemo da iskoristimo mogućnost dovođenja još nekoliko igrača. Ono što sam zatekao i prvu reakciju na treningu, apsolutno mislim da je sve na nama. U narednom periodu zavisi od nas samih da li će biti lako ili teško. Na meni je da na početku podignemo moral, odradili smo sjajne treninge pred ovu utakmicu, potrudili smo se da ideje i zamisli stručnog štaba sprovedemo. Ostaje da svaki igrač da svoj maksimum. Ti igrači nisu slučajno ovde, oni jesu selektirani, svi imaju ozbiljne karijere i ja sam ubeđen da će oni od ove utakmice stvarno uspeti da se trgnu i da ćemo svi zajedno uspeti da napravimo jednu ozbiljnu reakciju i da se krene sa pobedama. Bez obzira kako u ovom momentu to zvučalo, ja sam ubeđen da Radnik ima kadar da može da se izbori sa ovom teškom situacijom.’’

Meč 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Radnika igra se u ponedeljak 12. septembra, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik