Lazarevačka Kolubara u okviru 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević govorio je o kvalitetima ’’brđana’’ koji im daju ulogu favorita, ali i istakao da njegov tim na svom terenu ima značajnu podršku i ima šansu da napravi dobar rezultat:

’’Ove godine napravili su miks mladih I iskusnih igrača I još su se pojačali. Ozbiljan potencijal na svim pozicijama, a na nama u stručnom štabu je jako teško da ih izanaliziramo, jer koga god da stave u tim to je dobro. Mi moramo da budemo strpljivi, mirni I staloženi. U klubu u kojem ja radim moramo biti takvi, jer nemamo prava na aroganciju nikakvu, kakav god rezultat da napravimo moramo da budemo svesni da je ovo jedno dugo takmičenje, fudbalski maraton, gde se na kraju podvlači crta. Pripremamo se za Čukarički i svestan sam da imamo jako težak zadatak i da je u ovom trenutku Čukarički favorit, ali igramo pred našom publikom gde se fino snalazimo i gde je poseta jako korektna. Neka energija se oseća na stadionu koju nisam osećao ranije, podiže i daje dodatni motiv momcima da pošteno odradimo šta je do nas.’’

Meč 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Čukaričkog igra se u subotu 27. avgusta 2022. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Kolubara