Novosadska ekipa Mladost GAT u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Beograda, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Branko Žigić ističe da njegovi igrači moraju da poprave efikasnost kako bi stigli do bodova u predstojećim duelima:

’’Ne bismo trebali trošiti reči o ekipi Čukaričkog. Brđani na najbolji mogući način predstavljaju srpski fudbal u Evropi, sa osam postignutih golova u dve utakmice. Zaslužuju ozbiljan respekt. U prvenstvu su se izdigli posle ubedljivog poraza na startu, od TSC-a, uz dve pobede protiv Novog Pazara i Napretka. Nisu odložili meč i jasno nam je da neće kalkulisati. Doneli smo četiri boda sa dva gostovanja. Od nedelje bismo trebali i kod kuće da upisujemo bodove. Moramo biti hrabriji, prati nas nerealizacija prethodne dve nedelje. Radimo na tome svakodnevno. Svesni smo da bez golova nema publike, ni bodova. Očekujem da dobijemo vetar u jedra sa tribina, kao i u duelu sa Vojvodinom. Pozivam navijače da dođu u što većem broju.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Čukaričkog igra se u nedelju 31. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Mladost GAT