Novosadska Vojvodina u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba novosadskog tima Milan Rastavac očekuje drugačiji duel od prethodnih i ističe odakle preti najveća opasnost:

’’Pred nama je jedan drugačiji izazov u odnosu na dosadašnje utakmice iz više razloga. Prvi i osnovni je što igramo u gostima, drugi da nećemo igrati u večernjem terminu, već od 17.30, tako da se pripremamo da odgovorimo na najbolji mogući način. Naša ideja je da se predstavimo kragujevačkoj publici i fudbalskoj javnosti kao što smo i do sada na utakmicama u Novom Sadu, a to je sa najvišim ambicijama, u najboljem sastavu i sa željom da se vratimo sa tri boda. Radnički je prototip ekipe koja voli da igra čvrst fudbal i on je prilagođen i uslovima na njihovom terenu. Najveća opasnost dolazi sa bočnih pozicija preko Mirića i Tomića, koji kroz saradnju sa saigračima ili individualnim kvalitetom prave tu razliku. I u centralnom delu je Ubiparip, koji i najčešće završava akcije. Naša ideja je da ih odvojimo od tih sposobnosti koje imaju i da im smanjimo mogućnost da nas ugroze preko najopasnijih igrača, a i da ih ujedno našom igrom nateramo da se mnogo više brane.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Vojvodine igra se u subotu 30. jula 2022. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina