Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić je sa respektom govorio o rivalu, ali ne krije optimizam pred duel sa crno-belima:

’’Neće biti lako, ali uvek je veliko zadovoljstvo kada igramo protiv dobrog rivala.  Partizan je doveo nove igrače i novog trenera, Iliju Stolicu, koga mnogo poštujem. On je uspeo da sa manjim timom kakav je Voždovac,  dominira kroz igru i dođe do dobrih rezultata. Gledajući Partizan u utakmicama koje su odigrali u pripremnom periodu, pre nego ove u prvenstvu, vidim da to pokušava i sada da uradi. Verujem da će uspeti u toj nameri, ako se njegovi igrači naviknu na nove zahteve i ako dobije njihovu podršku. Ja mu želim sve najbolje, ali naravno tek od naredne nedelje. Spremni smo za utakmicu, ponavljam da nam je najveće zadovoljstvo da igramo protiv jakih protivnika. Mislim da smo se posle prva dva odigrana kola dobro namestili. Očekujem dobru igru kao u prethodnim utakmicama, pogotovu onoj u prvom kolu, i verujem da ćemo nastaviti da idemo uzlaznom putanjom. Zadovoljan sam progresom koji smo napravili i siguran sam da ćemo nastaviti da podižemo nivo igre i u ovoj utakmici.’’

Meč 3. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i TSC-a igra se u subotu 23. jula 2022. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK TSC