Fudbalski klub Kolubara je juče započeo pripreme za drugu superligašku sezonu, a pre prvog treninga predstavljen je novi šef stručnog štaba Dejan Đurđević.

Ekipu Kolubare će u novoj sezoni sa klupe predvoditi novi-stari šef stručnog štaba Dejan Đurđević. On je predstavljen uoči prozivke i prvog treninga, čime je zvanično započeo proces priprema za novu superligašku sezonu 2022/23. Igrače i stručni štab su pozdravili predsednik kluba Dragiša Urošević i predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević, koji su im poželeli puno uspeha.

Trener Đurđević je na početku obraćanja čestitao igračima na ostvarenim rezultatima u nedavno završenoj sezoni i istakao:

’’Ja sam samo fizički bio odsutan nekoliko kola, ali Lazarevac je moj grad i sve sam pomno pratio. Sada će mi biti lakše nego prošli put kada sam došao, jer je kostur tima ostao. Što se tiče pojačanja svakako će nam trebati pogotovu u špicu, jer nas je najbolji strelac ekipe Đuranović napustio. Igraće najbolji, bez obzira na godine, a iz iskustva znam da je druga sezona u Super ligi po pravilu uvek teža nego prva.’’

FOTO: FK Kolubara