Lalatović: Očekujem da će moji igrači sutra dati ne sto, već dvesta odsto

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 174

Kragujevački Radnički 1923 u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nenad Lalatović očekuje izuzetno teško gostovanje, ali veruje da će njegovi igrači dati sve od sebe da ostvare veoma važnu pobedu:

’’Pred nama je izuzetno teško gostovanje ekipi Novog Pazara, koja u poslednje vreme igra jako dobro. Uspela je da pobegne sa začelja tabele i bodovno se izjednači sa nama. Svi znamo kakva nas atmosfera očekuje pred verovatno punim tribinama stadiona u Novom Pazaru. Ja sam i ranije isticao da Novi Pazar ima sjajnu publiku i da je moja velika želja da jednog dana radim tamo upravo zbog te atmosfere koju njihovi navijači prave. Moram reći da me iskreno raduje povratak Piščevića, kome je umanjena prvobitno izrečena kazna. Da su tu još Saša Jovanović i Marko Gajić, koji se nažalost još uvek nisu oporavili od svojih povreda, ja bih sada verovatno poleteo od sreće. Ipak, koga nema bez njega se može i mora. Očekujem da će moji igrači sutra dati ne sto, već dvesta odsto svojih mogućnosti, jer igrati u Radničkom i biti trener ovog kluba velika je privilegija, prevashodno zbog sjajnih navijača. Oni su i na prethodnom gostovanju u Lučanima bili naš ’’dvanaesti igrač’’ i mnogo su nam pomogli da dođemo do vrednog boda, na čemu im se ja i ovom prilikom iskreno zahvaljujem.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Radničkog 1923 igra se u subotu 30. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte