Lazarevačka Kolubara u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević zadovoljan je i igrom i rezultatima koji su postignuti na startu prolećne polusezone:

’’Mi moramo biti istrajni u zacrtanim ciljevima, a dohvatiti cilj nije lako, morate imati i uspehe i padove, a to je nešto sasvim normalno. Kada napravimo blagi rezime posle prethodne četiri utakmice stvarno imamo razloga za zadovoljstvo. Možda je to moglo i više, možda i manje, ali uvek u fudbalu završite tamo gde vam je mesto. Mlade ne treba  mnogo hvaliti, skloni su oscilacijama. Međutim, ovi dečaci su bonusi, igrati u Super ligi stvarno nije lako i morate da budete jako fokusirani i pre svega poslušni, da slušate trenera, stručni štab i svoje saigrače. Oni pored kvaliteta koje imaju i koji pokazuju na terenu imaju i radnu etiku i osobine koje su jako dobre i to je pravi put da postanu igrači koji će moći da žive od svog rada. Još jednom da ih pohvalimo kao važan šraf ekipe. Kada pogledate ekipu Radničkog sve su to igrači koje znam jako dugo, veoma iskusni i kvalitetni. Odličan spoj mladosti i iskustva, a ono što nije dobro za njih u ovom trenutku jeste da ne pobeđuju, a sa druge strane to im diže adrenalin, pa verovatno i žele tu pobedu i više. Mi smo fokusirani i mirni, na svom putu. Imamo svoj put i svoj cilj, a to je svaka sledeća utakmica. I za ovu utakmicu imam slatke muke. Igrači koji su bili suspendovani zbog kartona su se vratili u konkurenciju i najveći problem mi je da odredim 22 igrača. Kada napravite ovakve rezultate oni vam daju jednu dozu samopouzdanja, koja vam daje mogućnost da lakše na terenu pokažete ono što znate. Da li će biti lako u Nišu, sigurno neće, ali ja ne sumnjam u momke i nadam se nekom pozitivnom rezultatu.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Kolubare igra se u ponedeljak 07. marta 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Kolubara