Đurđević: Oprez je nešto što ne treba da vas sputa, on je jako važan

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 251

Lazarevačka Kolubara u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Đurđević ističe da njegova ekipa mora da igra oprezno, da nema mesta ni za veliku euforiju nakon pobeda, ni za veliku tugu nakon poraza:

’’Oprez je nešto što ne treba da vas sputa, on je jako važan da budete realni i da sagledate situaciju onakvom kakva jeste i da se najbolje pripremite za sledećeg protivnika, tako da oprez može da bude i motivišući faktor. Nije nam prijao poraz protiv Metalca, ali imali smo mi i više poraza za redom pa nas nisu uzdrmali, nego smo nastavili i pobedili protivnike koji su ranga Vojvodine, a možda i jači od toga. Tako da ja ne dozvoljavam ni veliku euforiju, ali ni veliku tugu. Siguran sam da na ove momke jedan poraz neće uticati, jer kad izgubite utakmicu jako je važno da znate kako ste izgubili. Praveći analizu utakmice nisam našao mnogo stvari koje mogu da zamerim svojim igračima. Nismo naplatili ono što smo pokazali u Novom Sadu u prethodnom delu prvenstva, gde smo odigrali vrlo korektnu utakmicu. Izgubili smo, ali razlika u kvalitetu nije bila viđena na terenu. Pokušaćemo to u sredu da nadoknadimo. Jako ih poštujemo, pogotovo njihov napadački trio. Spremno i kao zapete puške očekujemo utakmicu u sredu. Ono što očekujem od svojih igrača je da nivo energije vratimo na onaj nivo koji smo imali protiv Voždovca i Novog Pazara i nadamo se da će to biti dobro.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Kolubare i Vojvodine igra se u sredu 02. marta 2022. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Kolubara

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte