Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostiju Dragan Radojičić ističe da crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, ali da njegova ekipa ima pravo na nadu da može izbeći poraz:

’’Partizan je veliki favorit, poštujem to što rade. Kolega Stanojević u rosteru ima 20 igrača i nebitno je ko će početi utakmicu. U kontinuitetu drže visok nivo forme, to govori pozicija na tabeli. Jako cenim Stanojevićeve saradnike Vukašinovića i Duljaja koji su doneli novu energiju lideru. Ne volim fraze, niti izjave tipa "nemamo šta da izgubimo". Imamo šta da izgubimo, rezultat je 0:0 do početka utakmice. Po prirodi sam optimista i trudim se da pobednički  mentalitet ugradim momcima. Naše je legitimno pravo da se nadamo i prikažemo disciplinovanu i odgovornu igru. Kadrovska situacija nije povoljna i povrede su desetkovale sastav, tako da će dve udarne igle, Aganspahić i Čečarić, izostati. Na povrede se žale Delimeđac, Kojičić, Parađina, Handžić i Kalezić, kome predstoji duža pauza. Ne mogu da računam na 4-5 prvotimaca, nisam sklon i ne želim da rizikujem sa rovitim igračima, zdravlje je na prvom mestu. Njihove alternative znaju svoj raspored i postavljene zadatke.’’

Meč 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Novog Pazara igra se u nedelju 05. decembra 2021. godine, sa početkom u 15:45 časova.

FOTO: FK Novi Pazar