Beogradski Partizan u okviru 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je rival u seriji mečeva bez poraza, ali da je svakako lakše sa njima igrati u Humskoj:

’’Igramo utakmicu koja, kao i svaka druga, znači ostanak u trci za titulu. Spremni smo za ovaj duel. Naravno da je lakše igrati u Beogradu, nego u Novom Pazaru. Oni su sa novim trenerom vezali osam utakmica bez poraza. Od tih osam su dosta igrali kod kuće, tako da nam je sigurno lakše da igramo na našem stadionu. Ali generalno, izuzetno su agresivni i borbeni. Videćemo na koji način ćemo probiti njihov blok. Što se tiče kadrovske situacije, Vujačić se vratio, kao i Holender i Terzić. Oni su imali neki ritam treninga, radili na kondiciji, nisu to duge pauze. Računam na sve, biće svi u ovoj utakmici s Pazarom, nadam se i nadalje. Kraj je polusezone, dosta utakmica je odigrano. Rotacijama smo zadržali svežinu, neke igrače smo sačuvali. Svi dobro izgledaju na treningu. Nadam se da će u ovom foto-finišu sve biti kako treba.’’

Meč 19. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Novog Pazara igra se u nedelju 05. decembra 2021. godine, sa početkom u 15:45 časova.

FOTO: FK Partizan