Kragujevački Radnički 1923 u okviru 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Novi šef stručnog štaba gostujućeg tima Zoran Milinković istakao je da nije imao puno vremena za rad sa ekipom, ali da veruje da su igrači prepoznali situaciju i potrebu da se što pre izađe iz rezultatske krize:

’’Nakon četiri-pet treninga koliko sam odradio sa ekipom, moram istaći da sam zadovoljan zalaganjem i posvećenošću igrača, kao i njihovom ogromnom željom da što je moguće brže prevaziđu ovaj period rezultatske krize. Još uvek smo u tom nekom procesu upoznavanja, ali me raduje taj entuzijazam kod igrača, koji predstavlja dobru polaznu osnovu za dalji rad. Nemamo mnogo vremena, moramo dosta stvari da rešavamo ’’u hodu’’, ali verujem da ćemo postepeno doći do jednog modela igre po kome će Radnički postati prepoznatljiv. Naravno, to ne može da se desi preko noći, ali ja imam poverenja u ove momke i mislim da će uspeti da ostvare to što smo svi zajedno zacrtali. Spartak je čvrst, kompaktan i dobro organizovan tim, koji zaslužuje svaki respekt. Imaju jako dobar napadački tandem Tufegdžić-Nikolić, koji podršku ima u Nikoli Srećkoviću, jednom izuzetno kvalitetnom igraču koji pravi razliku na terenu. Ipak, trenutna situacija nam ne dopušta da previše razmišljamo o protivniku, već akcenat treba da stavimo prvenstveno na sebe, s obzirom da nas čeka još teških utakmica, a naš trenutni bodovni saldo nije dobar. Zbog toga je neophodna reakcija ekipe, kako bismo se što je moguće pre konsolidovali i izašli iz rezultatske krize. Verujem da su momci to prepoznali i da ćemo već od utakmice sa Spartakom krenuti u žestoku borbu za svaki prvenstveni bod.’’

Meč 17. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Radničkog 1923 igra se u nedelju 21. novembra 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923