Kragujevački Radnički 1923 u zaostalom meču 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog iz tog grada.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Radenković ističe da su Nišlije podigle nivo igre nakon dolaska novog šefa stručnog štaba, ali da nije pesimista pred ovaj duel:

’’Imamo jako kratak vremenski period za oporavak ekipe i njenu pripremu za predstojeću utakmicu. Niški Radnički je ekipa koja je dobro reagovala na promenu trenera. Imaju dva-tri sistema igre koja menjaju u zavisnosti od protivnika. Iskreno, nisam pesimista i verujem da će ovi iskusniji igrači uspeti da podignu svoj nivo igre i da će uz podršku mlađih saigrača vratiti ekipu na pravi put. I dalje imamo problema sa odsustvom nekolicine igrača, ali sam uveren da će ovi momci koji budu u sredu istrčali na teren niškog “Čaira” ispuniti očekivanja.’’

Zaostali meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Radničkog 1923 igra se u sredu 03. novembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923