Najbolji igrač 15. kola Linglong Tire Super lige Srbije po izboru naše redakcije je Miljan Škrbić, strelac oba pogotka za Radnički u pobedi nad ekipom Mladosti u Nišu.

Odigrano je još jedno zanimljivo kolo elitnog ranga u kome ipak nije bilo nekih većih iznenađenja. Važnu pobedu ostvarila je ekipa Radničkog iz Niša koja je na svom stadionu savladala ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 2:0. Najzaslužniji za to je napadač i najbolji strelac Nišlija, Miljan Škrbić. On je pružio još jednu odličnu partiju u aktuelnoj sezoni i pokazao da je veliko pojačanje za ekipu Radoslava Bataka i igrač koji ima odlično kretanje i izuzetnu realizaciju izglednih prilika. Zbog toga je upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Radnički Niš

Miljan Škrbić (26) je rođen u Crvenki, igra na poziciji centralnog napadača, a seniorsku karijeru započeo je u OFK Beogradu. Kasnije je nastupao i za slovenački klub Krško, turski Giresunspor i Zrinjski iz Mostara, odakle je tokom leta i stigao u redove Radničkog iz Niša. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 13 superligaških nastupa, uz osam postignutih pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: