Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Spasoje Jelačić ističe da je zadovoljan igrama u prethodnom periodu i da očekuje da kvalitet njegovih igrača donese pozitivan rezultat:

’’Verujem da će Bajić pokušati da iskoristiti činjenicu da poznaje naše igrače. Sa druge strane,  upravo to može da mu napravi dodatno opterećenje. On pojedinačno poznaje svakog našeg igrača i možda mu to stvori dilemu oko toga kako da reši određene probleme. U Novi Sad  idemo sa velikim samopouzdanjem i nadom  da ćemo uspeti da nastavimo kontinuitet dobrih igara. Nažalost, neke odigrane utakmice na kraju nam nisu donele željeni i zasluženi rezultat. Ipak, ohrabruje nas činjenica da igramo veoma dobro i da stvaramo mnogo šansi u svakom meču. Kvalitet naše ekipe i kvalitet naših igrača sigurno će doći do izražaja i u nedelju, i to će nam omogućiti prednost. Nadam se da ćemo protiv Proletera odigrati na standardno dobrom nivou, da ćemo imati bolju realizaciju i da ćemo se iz Novog Sada vratiti sa osmehom na licu i sa osvojena nova tri boda.’’

Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i TSC-a igra se u nedelju 17. oktobra 2021. godine, sa početkom u 19:05 časova.

FOTO: FK TSC