Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović istakao je ogromnu važnost ovog susreta za nastavak takmičenja i borbu za bolji plasman:

’’Očekuje nas utakmica koja za oba rivala ’’život’’ znači, bez obzira što je tek polovina prvog dela prvenstva. Imali smo malo više vremena da se pripremimo za predstojeću utakmicu i nadam se da ćemo sa nekim novim pristupom, energijom i novim odnosom ostvariti dobar rezultat. Na puno stvari smo radili prethodnih dana. Neke korenite stvari nismo menjali, jer su i moji prethodnici radili dobar posao. Nadam se da ćemo u Novom Pazaru vratiti našu igru i ostvariti povoljan rezultat. Hendikep je neigranje Ivančevića zbog žutih kartona, a pod znakom pitanja su Marčić i Srećković, za koje ćemo u toku dana da vidimo u kakvom su fizičkom stanju. Sigurno je da imamo kvalitetne pojedince koji mogu da ih adekvatno zamene.’’

Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Spartaka igra se u petak 15. oktobra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK