Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Kenan Kolašinac ističe da je pauza iskorišćena za pojačani rad, kao i da će sve osim pobede smatrati nesrećnim slučajem:

’’Rival ima opasnu igru prema napred sa Nemanjom Nikolićem, Nikolom Srećkovićem, Lazarom Tufegdžićem, Milom Savkovićem i Nemanjom Mihajlovićem, ali su u problemu u poslednjoj liniji i vezi. To bi trebalo da iskoristimo. Bez obzira na sve, svaki rezultat osim naše pobede smatraću nesrećnim slučajem. Promena trenera uvek donese nešto novo, a Novi Pazar je dobio prvi meč posle promene na klupi. Gaćinović dobro poznaje ekipu i klub, pa će nešto sigurno da promeni. Biće promena i kod nas. Pauza u prvenstvu je maksimalno iskorišćena, imali smo i po dva treninga dnevno. Jedini problem je što u tom periodu, za razliku od Stefana Dimića, povrede nisu sanirali Nemanja Kojčić i Milan Joksimović. Veliki problem je što ćemo još ovu utakmicu igrati bez navijača. S njima bi bilo mnogo lakše. Verujem, ipak, da ćemo pobedom obradovati našu armiju pristalica i da ćemo u narednim kolima izaći iz problema.’’

Meč 13. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Spartaka igra se u petak 15. oktobra 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar