Beogradski Voždovac u okviru 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan prepušta domaćinu ulogu favorita i ističe da njegov tim očekuje teško gostovanje i veliki izazov:

’’Radnički je veliki klub i uvek je favorit kada igra na svom terenu. Mi smo u nizu dobrih igara i rezultata, te idemo u Niš sa ambicijom da nastavimo u istom ritmu, da igramo posvećeno, da budemo uporni i strpljivi. Reprezentativnu pauzu smo iskoristili radno, bez obzira što smo radili sa manjim brojem igrača. Izostanak naših reprezentativaca sa jedne strane, kao i promena trenera u Radničkom sa druge strane, imaju veliki uticaj na pripremu same utakmice. Radnički je skup iskusnih i kvalitetnih igrača, dok je naša snaga timska igra, energija s kojom momci igraju, disciplina i požrtvovanost za tim. Ono sto nas sigurno očekuje je zanimljiva i neizvesna utakmica.’’

Meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Voždovca igra se u nedelju 12. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:55 časova.

FOTO: FK Voždovac