Beogradski Partizan u okviru 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da njegov tim ima ulogu apsolutnog favorita i da je u takvom odnosu snaga sve osim pobede neuspeh:

’’Jedino nas pobede drže u trci za titulu. Uz poštovanje protivnika u meč ulazimo kao favoriti i sve osim pobede bi bio neuspeh. Igrači su bili sa reprezentacijama, najvažnije je da nema novih povreda. Natho i Saničanin osećaju umor zbog jakih mečeva. Suma se povredio na meču sa Santa Klarom i sam je tražio izmenu. Naš lekarski tim je utvrdio povredu i poslao je dokumentaciju Fudbalskom savezu Gvineje. Suma nije trebalo da putuje, ali je to učinio na svoj ruku i samo pogoršao povredu. Neki protokoli, pa i sam klub moraju da se poštuju. Suma to nije učinio. Što se pojačanja tiče, klub je ispoštovao ono što sam tražio. Dolaskom Miletića dobijamo na čvrstini u odbrani, dok nam Menig daje širinu u napadu. Zadovoljan sam pojačanjima.’’

Meč 8. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Partizana igra se u subotu 11. septembra 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Partizan