Surdulički Radnik u okviru 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Igor Bondžulić isiče da su Kragujevčani odmah po povratku u elitni rang pokazali da imaju kvalitet, ali da očekuje napredak u igri:

’’Kao i u svaku drugu, i u ovu utakmicu ulazimo sa jasnim ambicijama da bi napravili pozitivan rezultat. Imamo iza sebe tri nerešena rezultata i idemo Radničkom koji iza sebe ima dve pobede i šest bodova, te samim tim zavređuju pažnju. Inače ekipa Radničkog ima dobru tradiciju, nije ih bilo nekoliko godina na superligaškoj sceni, a sada su već na početku pokazali da imaju kvalitet. Dovode iskusne igrače, imaju šefa stručnog štaba sa dosta dobrim trenerskim iskustvom, vrlo je ambiciozan i znam da će Radnički dok ga on bude vodio izgledati dosta dobro. U prethodnim kolima jesmo uzeli po bod, ali ono što sada radimo jeste to da se maksimalno pripremamo za predstojeću utakmicu i da se u Kragujevcu predstavimo u što boljem svetlu. Na raspolaganju ćemo ponovo imati Oreščanina, a zdravstvene probleme imaju Janjić i Vesić. Bez obzira na sve, mi se pripremamo, radimo i očekujem da tu utakmicu odigramo bolje nego ove prethodne.’’ 

Meč 4. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radnika igra se u petak 06. avgusta 2021. godine, sa početkom u 17:30 časova.

FOTO: FK Radnik