Milanovački Metalac u okviru 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da očekuje da njegov tim pokaže reakciju, odigra dobro i nametne svoju igru, bez obzira što domaćin ima ulogu favorita:

’’Imaju kontinuitet sa stručnim štabom i sve to govori da nas čeka, uz večite, jedno od težih gostovanja, zbog samog njihovog kvaliteta, ali i svega što Čukarički predstavlja poslednjih godina. Što se tiče poraza od TSC-a, sigurno da nije najsjajnije kada se izgubi, ali to se desilo protiv odlične ekipe, uz dobru našu igru. Momci su odlično radili ove sedmice, što je postalo naš standard. Očekujem da u nedelju pokažemo reakciju, odigramo na visokom nivou ofanzivno kao na prošloj utakmici, ali da defanzivno budemo odlučniji, čvršći i stabilniji. Sigurno da su favoriti na svom terenu, ali imamo mi naše ambicije i adute. Bićemo organizovani, pokušaćemo da nametnemo svoju igru, kada budemo morali da se branimo, branićemo se; a sve kako bismo došli do povoljnog ishoda. I pored rezultata u dosadašnjem toku prvenstva, mislim da smo u dobrom momentu što se tiče igre, tako da je ova utakmica odlična prilika da to pokažemo i izmerimo se sa trećom ekipom iz prošle sezone.’’

Meč 3. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Metalca igra se u nedelju 01. avgusta 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Metalac