Lazetić: To je sigurno jedan od naših najozbiljnijih protivnika u ovoj ligi

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 569

Milanovački Metalac u okviru 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da očekuje veliku podršku Milanovčana u duelu sa jednim od najorganizovanijih klubova u ovom takmičenju:

’’Prvo na šta pomislim o toj utakmici je što će posle skoro godinu i po dana biti publike na našem stadionu. Svima nam je za to vreme bilo teško da igramo i bavimo se ovim poslom bez njih na tribinama, jer fudbal se igra za navijače. Srećni smo svi zbog toga i nadam se da će Milanovčani doći u što većem broju da podrže ove mlade momke i da nam pomognu na toj utakmici. Sigurno će biti i delova utakmice kad ćemo biti niže i morati da se branimo, ali verujem da će momci, posle pozitivnog ishoda u prvom kolu, uz taj žal što snimo pobedili, biti na visokom nivou, biti za stepenik bolji nego tada. To je neophodno kako bismo sa ovakvim protivnikom mogli da se takmičimo i dođemo do povoljnog rezultata. S punim respektom dočekujemo ekipu TSC-a. To je sigurno jedan od naših najozbiljnijih protivnika u ovoj ligi, u svakom smislu. Oni sigurno spadaju u tri ili četiri najorganizovanija kluba u Srbiji, vodi ih bivši selektor nacionalnog tima, i to što je on tu velika je stvar uopšte za naš fudbal. Tim koji nisu mnogo menjali, ozbiljni su igrači tamo, imaju jasno definisan način igre. Izrazili su svoje ambicije da se ove godine bore za Evropu i sve to govori da ćemo imati jako težak zadatak na ovoj utakmici.

Meč 2. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i TSC-a igra se u nedelju 25. jula 2021. godine, sa početkom u 18:55 časova.

FOTO: FK Metalac

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte