Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Trener golmana u stručnom štabu gostiju Stevan Knežević ističe da svi u klubu imaju obavezu da sezonu privedu kraju na pravi način i da odigraju maksimalno i u poslednjem susretu ove takmičarski neuspešne sezone:

’’Bez obzira što u Niš idemo bez nekog takmičarskog imperativa idemo tamo da se nadigravamo, da se pokažemo u što boljem svetlu i da na taj način završimo ovu rezultatski neuspešnu sezonu. Bićemo malo hendikepirani, kolege Ivan Stojković i Dragan Žarković će biti sa omladincima koji nam takođe ovoga puta neće biti na raspolaganju. Ostali prvotimci su spremni i stavili su se na raspolaganju stručnom štabu. Imamo obavezu prema ovog klubu da do zadnjeg dana ugovora odradimo pošteno ono za šta smo pošteno i plaćeni. Očekujem da se svi momci koji izađu na teren na Čairu pokažu u što boljem svetlu. Fudbal se ne završava nakon ovog meča, mnogi od njih će ostati ovde i za iduću sezonu. Bačka je jedan veliki i organizovan klub koji će u narednom periodu biti glavni kandidat za povratak u elitni rang.’’

Meč 38. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Bačke igra se u sredu 19. maja 2021. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: OFK Bačka