Beogradska Crvena zvezda u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da glavna motivacija u ovom susretu nisu rekordi, već dres Crvene zvezde, ali da će biti dobro ako i oni budu oboreni:

’’Svi su na raspolaganju. Radimo predano, što zbog završetka sezone, što zbog plana i programa, jer hoćemo da na odmor odemo sa zdravom snagom i da kada se igrači vrate, ipak ostane još ’’benzina’’ u nogama. Ne želim da budemo prazni na startu sledeće sezone. Za fudbalere je najveća motivacija što nose dres Crvene zvezde. Što se rekorda tiče, sve što uspemo da ’’donesemo kući’’ ćemo rado prihvatiti. Želimo da budemo pravi, igramo dobar fudbal i nastojimo da je koncentracija uvek prisutna. Sve ono dodatno će nam dobro doći.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Crvene zvezde igra se u petak 14. maja 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda