Beogradska Crvena zvezda u okviru 36. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je predstojeći meč dobra priprema za finale Kupa Srbije i da očekuje od svojih igrača da nastave sa maksimalnim zalaganjem:

’’Nadam se efikasnoj i otvorenoj utakmici, imamo cilj da se dobro pripremimo i budemo spremni do 25. maja, da svako stigne i da odmori, ali i da odigra onoliko minuta koliko je potrebno da bude u perfektnoj formi za finale Kupa Srbije. Ova godina je bila zaista iscrpljujuća za sve momke, kao i sve nas, tako da i pad koncentracije i sve što je posledica toga je normalno. Sutra očekujem jednu lepu utakmicu za oko. Svaka utakmica je test za sve nas, da li smo dostojni dresa ili nismo, bar ja tako gledam na život u Crvenoj zvezdi, jer je ona ispred svih i niko ne sme da se šali sa ovim dresom i da ga potcenjuje. Alergičan sam na to i prvi sam tu da reagujem, za sada sve ide kako treba, momci daju maksimum, ove sezone su se dali stopostotno i rezultati se vide. Ovo je istorijska godina za Crvenu zvezdu zahvaljujući njima, Evropa, prvenstvo, imamo mogućnost da osvojimo duplu krunu, tako da smo izvukli maksimum iz ove sezone.’’

Meč 36. kola LInglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Zlatibora igra se u nedelju 09. maja 2021. godine, sa početkom u 18:45 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda