Ivanjički Javor Matis u okviru 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Igor Bondžulić ističe da je dobro što su se izborili za to da sami odlučuju o svojoj sudbini, kao i da je meč izuzetno važan za oba rivala:

’’Svesni smo da je ova utakmica presudna i za Proleter i za nas i da će obe ekipe hteti pobedu u ovom duelu. Pobedom u Subotici izborili smo se za to da sami odlučujemo o svojoj sudbini i najvažnija utakmica u ovoj sezoni za nas je ova protiv Proletera. Na raspolaganju su svi igrači, atmosfera je dobra, u dobrom smo ritmu i mislim da ćemo tu utakmicu odigrati maksimalno angažovano, koncentrisano i profesionalno i uspeti da zabeležimo bodove. Poznajemo ekipu Proletera, nema u ovoj ligi nepoznanica. Imaju kvalitet, ali u krizi su. Sigurno će iz te krize izaći, ali se nadam da će potrajati još malo, bar do kraja ove utakmice.’’

Meč 35. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Proletera igra se u utorak 04. maja 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis