Surdulički Radnik u okviru 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević ističe da bez obzira na poziciju Šapčana na tabeli očekuje teško gostovanje:

’’Igramo protiv ekipe Mačve, velikog kluba sa velikom tradicijom. Ja lično poštujem taj klub i iskreno mi je žao što su tu, na tom mestu na kome se sada nalaze. Zadnjih par utakmica su odigrali jako dobro, naročito protiv Partizana. Hoće da igraju, hoće da se nadigravaju, pa bez obzira na poziciju na tabeli ja očekujem jednu tešku i neizvesnu utakmicu. Sa druge strane mi imamo dosta težak period sa dosta teških utakmica, a predstojeća utakmica sa Mačvom je po meni zadnja u ovom ciklusu gde moji igrači treba da se stisnu i po ko zna koji put pokažu karakter. Vraća nam se kapiten Dule Stevanović, ali smo i dalje oslabljeni bez Peđe Đorđevića. Zbog parnih kartona put Šapca neće krenuti Subotić i Oreščanin, tako da smo opet u istoj situaciji ko u prethodnim kolima, ali već smo se navikli na ovaj ritam i oslabljenost igračkog kadra. Bez obzira na sve, idemo da igramo, da damo sve od sebe i ako da Bog da napravimo pozitivan rezultat.’’

Meč 34. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Radnika igra se u četvrtak 29. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:45 časova.

FOTO: FK Radnik