Beogradski Voždovac u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Predrag Rogan ističe da su ’’brđani’’ pokazali da su izuzetno neugodan gost, kao i da će njegov tim u ovaj meč ući sa puno motiva:

’’Svesni smo šta Čukarički predstavlja u srpskom fudbalu, jedan od najbolje organizovanih klubova. Način igre koji prikazuju ove polusezone najbolje opisuje podatak da su jedini poraz doživeli od Crvene zvezde. Kao gosti su na sedam utakmica upisali šest pobeda i samo taj poraz. Takođe, u vrhu su tabele, igraju takmičarski fudbal, čvrst i agresivan, sa sjajnim pojedincima i svesni smo da su u ovom trenutku izraziti favorit. Ipak, teren je jedino merilo, imaće protiv sebe izuzetno motivisan Voždovac koji je željan uspeha, pozitivnog rezultata i u tom smeru radimo od prvog dana. Mentalna priprema je presudna za ovaj meč i očekujem da će moji momci pokazati kvalitet koji poseduju i da ćemo ovu utakmicu izneti na najbolji mogući način.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Čukaričkog igra se u subotu 24. aprila 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Voždovac