Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Javor Matis – Crvena zvezda i Partizan – Radnički Niš. Događanja na još sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 10. april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 19:00 časova. Na programu su mečevi Mladost – Spartak ŽK, Voždovac – Proleter i Čukarički – TSC (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

JAVOR MATIS – CRVENA ZVEZDA (nedelja 11. april, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

Ivanjički Javor Matis u okviru 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Gosti u ovaj meč ulaze samo nekoliko dana nakon napornog večitog derbija, dok se Ivanjičani bore za opstanak u elitnom rangu, pa treba očekivati zanimljivu i borbenu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz sedam remija i trinaest poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset osam pobeda, uz dva remija i bez poraza, pa sa 86 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Partizana, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ (nedelja 11. april, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Crno-beli su porazom u derbiju posustali u trci za prvo mesto, dok su Nišlije u evidentnoj krizi i blizu zone ispadanja, pa je ovaj meč značajan za oba tima na psihološkom planu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset četiri pobede, uz dva remija i četiri poraza, pa sa 74 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i četrnaest poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Nišu ekipa Radničkog je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:0.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (ponedeljak 12. april, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

U ponedeljak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 31. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 18:00 časova. Na programu su mečevi Napredak – Mačva, Rad – Novi Pazar, Radnik – Metalac i Vojvodina – Zlatibor (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

NAPOMENA: Meč 31.kola Inđija – OFK Bačka neće biti prenošen na programu TV Arena sport iz tehničkih razloga.