Surdulički Radnik u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom Bačke.

Šef stručnog štaba gostiju Slavoljub Đorđević ističe da i pored kadrovskih problema veruje u pozitivan rezultat na teškom gostovanju:

’’Igramo sa ekipom koja je svojim trenutnim položajem u jako lošoj situaciji na tabeli, ali dolaskom kolege Kuljića promenili su formaciju, igraju bolje, čvršće, igraju direktan fudbal. Fizički su dosta jaki, i u odbrani i u napadu za tu visinu su jako pokretljivi i jaki su u prekidima. Igraju kući, nemaju šta da izgube. Sad su odigrali jednu odličnu utakmicu protiv Javora i mislim da su podigli samopouzdanje. Nijedna ekipa osim Partizana ih nije nadigrala tamo, svi su se namučili na gostovanju u Bačkoj Palanci. Sve to nam govori da nas čeka jedan jako težak posao. Što se nas tiče, mi trenutno imamo kadrovskih problema, između ostalog veliki je hendikep povreda kapitena Stevanovića na prošloj utakmici, no nadamo se bržem oporavku. Subotić se požalio na zdravstveno stanje, ali sa druge strane Oreščanin polako hvata ritam. Možemo reći da i pored prisutnih problema smatramo da smo u solidnoj situaciji što se tiče tima. Idemo gore da igramo i učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Radnika igra se u sredu 07. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnik