Ivanjički Javor Matis u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostiju Igor Bondžulić ističe da su Milanovčani neugodan rival, ali da njegov tim ima pravo da se nada pozitivnom rezultatu:

’’Svaki protivnik je težak, što se videlo i u poslednjoj utakmici. Fudbal je nepredvidiv, upozoravao sam i pred samu utakmicu da moramo biti oprezni. Dese se takve stvari kakve su se desile na početku utakmice. Na to se nadovezao i natopljen teren i izgubili smo dva bitna boda. Nova utakmica se igra već u sredu, protiv jako dobrog protivnika. Mislim da možemo da igramo sa svima i da se sa svima nadmećemo. Izuzetno poštujemo ekipu Metalca i ono što su uradili do sada. Zadužili su nas još u jesenjem delu sezone, kada su nas ovde pobedili. Igrali smo od te utakmice još dvaput protiv njih, jednom pobedili, jednom izgubili. Neugodan su protivnik, ali imamo pravo da se nadamo da ćemo zabeležiti pozitivan rezultat. Od ranije ne možemo računati na Radivojevića, Šćepanović već dugo vuče povredu, roviti su Jevtić i Tanko. Dimitrijević se povredio pred utakmicu protiv Zlatibora, ima povredu mišića. Pokušao je da trenira, ali izgleda da je obnovio povredu i pitanje je kada će ponovo biti u konkurenciji za sastav.’’

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Javor Matisa igra se u sredu 07. aprila 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis