TSC iz Bačke Topole u okviru 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Trener golmana u stručnom štabu gostiju, Silard Farago, ističe da je svima poznato koliko je ekipa Novog Pazara ’’tvrd’’ domaćin i da na svom terenu uvek igra dobro:

’’Jesenas smo protiv Novog Pazara odigrali veoma specifičnu utakmicu u kojoj smo pobedili rezultatom 7:0 i u kojoj smo već posle 20 minuta igre imali četiri gola prednosti, tako da se osetilo  da je motivacija protivnika tada ozbiljno pala. Siguran sam da će predstojeća utakmica biti mnogo teža. Ekipa Novog Pazara je u međuvremenu pojačana, doveli su  nekoliko  dobrih igrača i sada imaju mnogo kvalitetniju ekipu od one koju su imali jesenas. Njima je svaki bod veoma bitan za opstanak u ligi, tako da nas očekuje ’’tvrda’’ utakmica, ali TSC će kao i uvek ići na pobedu i na nova tri boda.’’  

Meč 30. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i TSC-a igra se u utorak 06. aprila 2021. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK TSC