Jermaniš: Očekujem od mojih igrača da daju sve od sebe

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 851

Šabačka Mačva u zaostalom meču 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Alfred Jermaniš ističe da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u ligi, ali da nema predaje:

’’I pored činjenice da je Crvena zvezda najkvalitetnija ekipa u ligi, Mačva se ne predaje i spremna je za borbu. Kada igrate protiv Crvene zvezde stvar je jasna ko je favorit, što ne znači da ćemo se mi predati pre utakmice. Sigurno je da ćemo pokušati da na svaki mogući način neutrališemo taj njihov kvalitet u igračkom kadru. Ne plašimo se, ovo je za nas jedan veliki izazov. Očekujem od mojih igrača da daju sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat. Hteo bih da pohvalim moju mladu ekipu, podigli smo efikasnost, forma je u usponu.’’

Zaostali meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mačve igra se u četvrtak 11. marta 2021. godine, sa početkom u 19:10 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Mačva

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte