Najbolji igrač 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije prema izboru naše redakcije je Milan Pavkov, dvostruki strelac u pobedi Crvene zvezde nad ekipom TSC-a u Senti.

Odigrano je još jedno, ovoga puta vanredno i izuzetno efikasno kolo, sa čak trideset pogodaka na deset odigranih mečeva. Strelci su dakle bili izuzetno raspoloženi, a jedan od njih je i napadač Crvene zvezde Milan Pavkov, ’’džoker’’ Dejana Stankovića u pobedi nad ekipom TSC-a u Senti rezultatom 1:3. Sjajni golgeter je u igru ušao na startu drugog poluvremena i odmah uneo pometnju u zadnju liniju domaćina koja nije uspela da ga spreči da dva puta zatrese mrežu  i tako donese važnu pobedu svom timu. Još tokom zimskih priprema nagovestio je da se vraća u nekadašnju formu, a nakon nekoliko prolećnih mečeva jasno je da je da se vratio. Zbog toga je, i pored žestoke konkurencije, upravo on naš izbor za najboljeg aktera ove runde takmičenja.


FOTO: FK Crvena zvezda

Milan Pavkov (27) je rođen u Novom Sadu, igra na poziciji centralnog napadača, a tokom karijere je nastupao za RFK Novi Sad, Mladost iz Bačkog Petrovca, ČSK Čelarevo, Vojvodinu, Radnički iz Niša i na kraju Crvenu zvezdu. Tokom aktuelne sezone zabeležio je 12 superligaških nastupa (5 puta starter) i postigao 5 pogodaka.

Pogledajte video izveštaj sa ovog susreta: