Stanojević: Igramo protiv ekipe koja je nepredvidiva u ovoj sezoni

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 503

Beogradski Partizan u okviru 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da ekipa TSC-a može da postigne veliki broj golova, zbog čega njegovi igrači moraju biti posebno oprezni:

’’Igramo protiv ekipe koja je nepredvidiva u ovoj sezoni. Mislim da su najviše golova dali posle Zvezde, ekipa koja može da postigne pet golova, sedam, tako da morate da imate dozu opreza i respekt naravno. Oni imaju stabilnost kao klub, imaju kontinuitet, naravno da je to prednost, ali spremni smo na sve. Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće. Baebek i dalje nije spreman, Marković je na granici, ostali se oporavljaju od korone, ali generalno smo zadovoljni, ima nas u dobrom broju. Očekujem sličnu utakmicu kao u Subotici. Oni su izuzetno direktni, ofanzivni. Biće sigurno dobra utakmica kao što je bila u Subotici. Nadam da će ići u dobrom pravcu. Ulazimo u poslednju trećinu, stabilniji smo, ali da bi nas navijači hvalili moramo da postižemo više golova. Imamo problem sa napadačem. Sad sa ove tačke gledišta žao mi je što Matić nije tu, ali nisam znao da će se Baebek povrediti. S druge strane, svesno smo pustili Matića, jer sam želeo da Štuliću ukažem više poverenja. Tako se namestilo.’’

Meč 16. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Partizana igra se u nedelju 29. novembra 2020. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte