Novosadska Vojvodina u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Užicu gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora.

Pomoćnik u stručnom štabu novosadskog tima, Dragan Šarac, ističe da je cilj da se novom pobedom zadrži deoba druge pozicije na tabeli I da je za to neophodno da se iskoriste stvorene šanse:

’’Prošli smo dalje u Kupu Srbije, ali ta utakmica je već u arhivi. Protiv Zlatibora ćemo dati maksimum i pokušati da osvojimo nova tri boda kako bismo ostali na drugom mestu, zajedno sa Partizanom, koji ima isti broj bodova kao i mi. Imali smo pad u igri na tri-četiri utakmice zaredom, pri čemu smo u pojedinim situacijama iskazali malu dekoncentraciju. Protiv Novog Pazara u prvih 25 minuta nismo iskoristili tri-četiri stopostotne šanse, a potom smo primili neke školske golove, kao mala deca. Dobili smo tri gola za 10 minuta i ušli u problem. Potrudićemo se da neutrališemo naše mane i da ovoga puta iskoristimo svoje šanse. Što se tiče kadrovske situacije, osim golmana Simića svi ostali igrači su zdravi. Simić je i dalje povređen i još se nije vratio treninzima sto odsto, ali očekujemo da se i on uskoro uključi u rad sa ekipom.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Vojvodine igra se u nedelju 25.oktobra 2020.godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina