Novosadska Vojvodina u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Šef stručnog štaba novosadskog tima Nenad Lalatović osvrnuo se prvo na poraz u prethodnom kolu, a potom istakao da protivnički tim ima kvalitetne pojedince i da je neophodan ozbiljan pristup kako bi se zabeležila pobeda:

’’Normalno je to da se ponekad izgubi utakmica, kao što se nama dogodilo u Novom Pazaru. Nismo uložili nekoliko miliona u tim, pa da, poput nekih drugih, ne smemo da gubimo. Nedopustiv je bio način na koji smo primali golove i to ne sme više da se dešava ekipi koju vodim. Mislim da se to dogodilo u Novom Pazaru i da neće nikada više. Rad ima kvalitetne igrače, momke koji žele da se vrate u dobre fudbalske karijere. Poseduju Beograđani i mlade, ali i iskusne igrače i u napadu su veoma brzi i nezgodni. Moraćemo sutra uveče da budemo vrlo ozbiljni, jer nas očekuje teška utakmica u kojoj gosti nemaju šta da izgube i doći će na ’’Karađorđe’’ sa željom da se nadigravaju s nama. Mene, međutim, rival ne zanima, jer, kao i uvek, idemo na sva tri boda. Saničanin se vratio tek juče i sigurno neće biti u postavi, a Topić, koji je igrao za mladu selekciju Srbije protiv Poljske i Estonije, planiran je da počne susret s Radom. Ipak, još ću o tome da razmislim, jer je bio povređen i iza njega je dugačka pauza.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Rada igra se u petak 16.oktobra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina