Novosadski Proleter u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba Slanobaraca, Branko Žigić, ističe da je pauza njegov tim prekinula u sjajnoj seriji, ali da veruje u povoljan rezultat na Banovom brdu:

’’Pauza je došla u trenutku naših odličnih igara, nakon tri vezane pobede. Bili smo u velikom naletu, ali šta je tu je, okrenuli smo se pripremama za utakmicu na Banovom brdu, uz uverenje da smo sačuvali dobru formu. Sve tri prethodne pobede su mi drage, ali je ona sa TSC-om najslađa, jer su Topolčani bili  učesnici kvalifikacija za Ligu Evrope i  prvi put su poraženi od Proletera. Videćemo kako ćemo posle pauze igrati protiv Čukaričkog, neki roviti igrači su se oporavili, Knežević, Jovanović i Kojić. Nemam sumnju da ćemo biti spremni za nastup na Banovom brdu, ne bih da nagađam rezultat protiv jake ekipe Čukaričkog, ali se podrazumeva da će biti povoljan za nas. Veliku pažnju posvećujemo talentovanim igračima. U dosadašnjem delu prvenstvene trke na fudbalsku scenu krupnim koracima zakoračilo je čak šest talentovanih momaka koji su pokazali da se na njih mora ozbiljno računati i da su  budućnost našeg kluba. Proleter  stasava u kolektiv kome težimo i imamo osnova da se nadamo dobrim rezultatima i u budućnosti.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Proletera igra se u petak 16.oktobra 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Proleter