Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Rad – Napredak, Radnički Niš – Proleter, Vojvodina – Partizan i Crvena zvezda - TSC.

RAD – NAPREDAK (subota 29.avgust, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč subotnjeg programa u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Rad dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Dva tima nisu započela sezonu u skladu sa željama i očekivanjima, naročito se to može reći za ’’građevinare’’ koji su bez bodova, pa ovaj meč može biti prekretnica za tim koji stigne do važnih bodova. Domaći tim je u prvih pet kola zabeležio pet poraza, pa sa 0 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 20.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 1:0. Gosti su u prvih pet kola zabeležili jednu pobedu, uz četiri pretrpljena poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 16.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Vojvodine, a rezultat je bio 0:1. Ovaj duel je zakazan za subotu 29.avgust 2020.godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

RADNIČKI NIŠ – PROLETER (subota 29.avgust, 19:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Dva tima su solidno započela aktuelnu sezonu, zauzevši svoje mesto u gornjem delu tabele, pa je ovaj meč prilika da se napravi još jedan korak ka vrhu i borbi za željene pozicije. Domaći tim je u prvih pet kola zabeležio tri pobede, uz dva pretrpljena poraza, pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzima 8.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Spartaka, a rezultat je bio 2:0. Gosti su u prvih pet kola zabeležili dve pobede, uz dva remija i jedan pretrpljen poraz, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:1. Ovaj duel je zakazan za subotu 29.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:30 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

VOJVODINA – PARTIZAN (nedelja 30.avgust, 18:45 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Karađorđe’’ u Novom Sadu gde domaća Vojvodina dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Dueli ovih rivala uvek su bili izuzetno kvalitetni i zanimljivi, a sudeći prema trenutnoj formi timova i ambicijama u aktuelnoj sezoni nema razloga da tako ne bude i ovoga puta. Domaći tim je u prvih pet kola zabeležio tri pobede, uz dva remija, pa sa 11 bodova na svom kontu trenutno zauzima 6.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 0:1. Gosti u prvih pet kola zabeležili četiri pobede, uz jedan pretrpljen poraz, pa sa 12 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini ubedljivo savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 5:0. Ovaj duel je zakazan za nedelju 30.avgust 2020.godine, sa početkom u 18:45 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – TSC (nedelja 30.avgust, 21:00 čas, TV Arena sport 1)

Poslednji meč u okviru 6.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Biće to duel naših evropskih predstavnika i timova koji su prošle sezone odigrali dva sjajna međusobna susreta, pa treba očekivati veliku borbu i odličan fudbal. Domaći tim je u prvih pet kola zabeležio maksimalan učinak, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzima 1.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 0:1. Gosti su u prvih pet kola zabeležili dve pobede, uz dva remija i jedan poraz, pa sa 8 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9.mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:3. Ovaj duel je zakazan za nedelju 30.avgust 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.