Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba Kenan Kolašinac ističe da je trijumf nad Partizanom sada istorija i da se od prošlosti ne živi, kao i da su Ivanjičani tradicionalno neugodan protivnik za Novi Pazar:

’’Možda nismo imali mnogo vremena da uživamo u pobedi nad Partizanom, ali ne možemo od toga da živimo. Ipak, taj uspeh nam je omogućio da sada lakše dišemo. Svaki bod je bitan da bismo ostvarili primarni cilj, a to je opstanak. Igru smo popravili i očekujemo da će to sutra rezultirati pobedom. Javor je nama tradicionalno težak protivnik. Znamo njihove kvalitete, uradili smo analizu i sve što treba tokom ove sedmice. Svi su zdravi i spremno očekuju utakmicu. Slede mečevi u kojima smo možda u blagoj prednosti nad rivalima, posebno kući, ali najteže su unapred dobijene utakmice. Biće teško protiv Javora, ali uložićemo sve resurse da ostvarimo pobedu, koja može da nam odredi dalji tok prvenstva.’’

Meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Javor Matisa igra se u subotu 15.avgusta 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova.