Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Crvena zvezda – Spartak ŽK, Radnik – Partizan i OFK Bačka – TSC.

CRVENA ZVEZDA – SPARTAK ŽK (petak 14.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka. Biće to duel dva tima sa maksimalnim učinkom na startu šampionata, pa treba očekivati zanimljivu i kvalitetnu utakmicu. Domaćini su u prva tri kola ostvarili pobede u duelima sa ekipama Novog Pazara (3:0), Radničkog (3:0) i Mačve (0:3), pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Gosti su u prva tri kola ostvarili pobede u duelima sa ekipama Zlatibora (3:0), OFK Bačka (1:3) i Metalca (4:1), pa sa 9 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Ovaj duel je zakazan za petak 14.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

RADNIK – PARTIZAN (subota 15.avgust, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva subotnjeg programa u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije  igra se u Surdulici gde domaći Radnik dočekuje ekipu Partizana. Gosti imaju ulogu apsolutnog favorita, ali treba očekivati da Surduličani pokušaju da iskoriste ranu fazu sezone da načine iznenađenje. Domaćini su u prva tri kola ostvarili jednu pobedu u duelu sa ekipom Voždovca (1:3) i poraze u duelima sa ekipama Mladosti (2:3) i Napretka (2:1), pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 10.mesto na tabeli. Gosti su u prva tri kola ostvarili dve pobede u duelima sa ekipama Napretka (1:3) i Javor Matisa (4:0), uz poraz u duelu sa ekipom Novog Pazara (3:3), pa sa 6 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7.mesto na tabeli. Ovaj duel je zakazan za subotu 15.avgust 2020.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

OFK BAČKA – TSC (nedelja 16.avgust, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč nedeljnog programa u okviru 4.kola Linglong Tire Super lige Srbije  igra se u Bačkoj Palanci gde ekipa OFK Bačka dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a. Biće to prvi okršaj ova dva tima u superligaškoj konkurenciji, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu utakmicu i veliku borbu za bodove. Domaćini su u prva tri kola ostvarili jedan remi u duelu sa ekipom Proletera (1:1), uz dva poraza od ekipa Mačve (1:0) i Spartaka (1:3), pa sa samo jednim bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 17.mesto na tabeli. Gosti su u prva tri kola ostvarili dve pobede u duelima sa ekipama Rada (1:3) i Zlatibora (5:1), uz remi sa ekipom Vojvodine (2:2), pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Ovaj duel je zakazan za nedelju 16.avgust 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.