Beogradski Rad u okviru 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Marko Mićović ističe da će šansu i ovoga puta dobiti neki mladi igrači, a šansu za dobar rezultat vidi u činjenici da su Nišlije imale naporan susret u Kupu Srbije:

’’Naš cilj je da u narednim utakmicama proverimo što više mladih igrača, da vidimo na koga možemo da računamo za narednu sezonu, pogotovu što ćemo biti u obavezi da u sastavu imamo dvojicu i isto toliko na klupi. Radnički je ozbiljan klub koji se bori za Evropu. Gledao sam ih na Banovom brdu u izuzetno zahtevnoj utakmici, izgubili su praktično dobijen meč. Vidi se da poseduju individualni kvalitet i dosta polažu na probojnog špica Mihailovića koga forsiraju dugim loptama, preskačući igru, a uzdaju se i u brze igrače po bokovima Kneževića i Čumića. U sredu su odigrali tešku i neizvesnu  utakmicu i verujem da im možemo parirati na fizičkom planu, jer ne verujem da mogu biti fit do našeg susreta.’’

Meč 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i Rada igra se u nedelju 07.juna 2020.godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Rad