Subotički Spartak u okviru 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Banovom brdu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Gosti su na startu prolećne polusezone igrali na visokom nivou i u prva četiri kola stigli do osam bodova. Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač istakao je da je njegov tim na dobrom putu i da u Beograd putuje sa ciljem da se nadigrava i da osvoji nove bodove:

’’Očekuje nas izuzetno teška utakmica, ali to mogu reći za svaku koju igramo. Ipak, ova je malo specifična, jer Čukarički poslednjih godina beleži dobre rezultate protiv Spartaka. Trenutno se nalaze u rezultatskoj krizi, ali svi znamo koje su njihove ambicije. Žele u Evropu, biće silno motivisani i to su činjenice koje njima idu u prilog. Međutim, mi smo u protekla četiri kola osvojili osam bodova i pokazali da igramo stvarno dobar fudbal. Možda smo mogli i više, ali su nas neke sitnice koštale boljeg rezultata. Idemo dobrim putem, putujemo u Beograd da se nadigravamo i da osvojimo nove bodove.’’

Meč 25.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Spartaka igra se u petak 06.marta 2020.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport. 

FOTO: FK Spartak ŽK