Subotički Spartak u okviru 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa puno respekta prema protivniku, pre svega zbog kvalitetnih i iskusnih igrača. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ističe da njegov tim čeka još jedna u nizu utakmica sa konkurentom za plasman u plej-of:

’’Što se nas tiče ovo je još jedna u nizu utakmica sa direktnim protivnikom za plasman u plej-of, pa tako i pristupamo toj utakmici. Znamo da nam dolazi jedna iskusna ekipa koja je puna proverenih i iskusnih fudbalera. Znaju da igraju na rezultat, agresivno, sa specifičnim načinom odbrane po celom terenu, čovek na čoveka. Svesni smo naših mogućnosti i sutra očekujem jednu tvrdu utakmicu. Imamo određenih kadrovskih problema nakon poslednje utakmice. Povređeni su golman Dubljanić, zatim Gojkov i Urošević. Nedostajaće i Tufegdžić zbog parnih kartona, ali ne sumnjam u igrače koji će dobiti priliku i verujem da će biti na nivou. Očekujem sutra veliku borbu na terenu, gde se moramo boriti za svaki deo.  Potrudićemo se da to tako bude i očekujem da se muški suprotstavimo protivniku.’’

Meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i Mladosti igra se u sredu 26.februara 2020.godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK