Beogradski Partizan u okviru 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa velikom željom da ostvare dobar rezultat i revanširaju se rivalu za letošnji ’’kiks’’ u Kruševcu kada je meč završen nerešenim rezultatom. Šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević ističe da njegova ekipa mora da poštuje rivala sa kojim teško izlazi na kraj:

’’Deluje da su svi igrači spremni i zdravi. Ima specifičnosti kada je u pitanju utakmica protiv Napretka. Igramo protiv ekipe koja nam je zadavala dosta muke u poslednje vreme. Da se ne vraćam dalje od mog mandata, u sve tri utakmice koje smo igrali protiv Kruševljana imali smo neki problem. Nadam se da ćemo ovaj put izaći lakše na kraj sa njima. Mislim da ćemo imati malo veću energiju nego protiv Mačve, očekujem još bržu i bolju igru. Nadam se da igrači ne očekuju laku utakmicu. Treba nam maksimalna ozbiljnost i mobilnost ako želimo pozitivan rezultat. Zbog prethodnog susreta i rezultata moji momci i ja imamo veću želju i motiv da dobijemo, apsolutno. Ali nikakva osveta ili revanšizam, mislim da su to jake reči. To što nas je Napredak namučio to treba da poštujemo. Treba da bude prisutan osećaj poštovanja prema protivniku.’’

Meč 19.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Napretka igra se danas, u sredu 04.decembra 2019.godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Partizan