Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Gosti nakon pobede u prethodnom kolu nad ekipom Mačve sa puno optimizma putuju u Kruševac. Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Vladimir Buač ističe da njegov tim u prethodnom periodu nije bio uspešan na gostovanjima i da se to mora popraviti:

’’Do sada smo osvojili 18 bodova, od kojih čak 15 pred svojim navijačima, a samo tri na strani. To definitivno nije dobar uvod u predstojeći susret, međutim, ako želimo da budemo konkurentni za mesto koje vodi u plej-of, to definitivno moramo da popravimo. Prva takva prilika će nam biti u nedelju protiv Napretka iz Kruševca. Neće biti lak zadatak, jer se radi o kvalitetnoj ekipi koja je disciplinovana i kompaktna. Kod njih je možda i jedan od najboljih igrača kapiten Ivanović. Mi smo pokazali u prethodnim utakmicama da možemo da igramo protiv svakoga i ako pokažemo našu pravu igru, i odigramo disciplinovano, možemo da se vratimo i sa sva tri boda. Nakon pobede protiv Mačve dobili smo na samopouzdanju i bolja je atmosfera u ekipi.’’

Meč 15.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Napretka i Spartaka igra se sutra, u nedelju 03.novembra 2019.godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: fkspartak.com