Surdulički Radnik u okviru 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Domaćini u ovaj meč ulaze sa željom da ostvare trijumf, ali su svesni da ih čeka izuzetno težak posao. Šef stručnog štaba Nenad Vanić ističe da je ekipa odlično radila tokom pauze i da će biti neophodno prikazati što bolju partiju:

’’Imali smo dovoljno dana da se pripremimo za ovu utakmicu. Raduje me to što su momci odradili dobar posao u pauzi u smislu treninga, aktivnosti i kontrolne utakmice. Mislim da, ako budemo na nivou na kom smo bili u prethodnim utakmicama, čak i ako je moguće da bude i kvalitet više, onda se možemo nadati povoljnom rezultatu u subotu. Uvek kada pričam o protivniku imam jedan respekt, tako i u ovom slučaju kada govorim o Proleteru. Podsećam da sam tamo proveo jedan lep period gde sam sa ekipom napravio odličan rezultat, fenomenalan uspeh, ulazak u Super ligu Srbije. I pored toga napominjem da se radi o jednoj ozbiljnoj ekipi. Poznajem dosta igrača i ljude koji rukovode klubom i siguran sam da imaju visoke ambicije u ovom prvenstvu, tako da će biti jedna jako zanimljiva utakmica. Neka pobedi ko bude bolji, a ja se nadam da će to biti ekipa Radnika.’’

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radnika igra se danas, u subotu 19.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: fk-radnik.com