Beogradski Partizan u okviru 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca.

Crno-beli su u usponu forme, pokazali su to i u evropskom duelu sa Astanom, pa je cilj da se u istom ritmu nastavi i u poslednjem kolu uoči reprezentativn pauze. Šef stručnog štaba Savo Milošević ističe da je domaći šampionat prvenstvo i da svi moraju da pruže maksimum:

’’Očekujemo izuzetno težak meč, posebno zbog iskustva Voždovca i napora kroz koji smo prošli. Ekipa Voždovca, baš kao Javor i Inđija, želi da igra fudbal. Moramo na to da budemo spremni. Mečevi nakon evropskih duela mogu da budu nezgodni, ali uspeli smo to da popravimo u prethodnom ciklusu, posle derbija slavili smo u Ivanjici i Nišu. Definitivno, put kojim želimo da nastavimo. Neće da bude lako, ali da se ne vraćam ponovo na priču o prioritetima i značaju naše lige. Ne želim više da se bavim tim stvarima, ekipa mora da daje maksimum. Što se tiče rotacija, ne razmišljam o tome koliko rotiramo igrače, činimo to na osnovu procene koji su momci maksimalno opterećeni. To nije nešto o čemu se odlučuje unapred, već posledica prethodnih utakmica. Najkonkretnije, biće manje rotacija u odnosu na duel sa Ivanjičanima. Očekujemo motivisanog protivnika, logično je da svi žele da se mere sa najboljima. Mnogo znam o Voždovcu, Mašović je jedan od mojih omiljenih igrača u ligi. Partizanovo dete, velika šteta, imao je mnogo veći kapacitet. Stanisavljević je jedan od iskusnijih u eliti, Nišića i Bošnjaka poznajem iz reprezentacije. Privatan klub, uvek sam ih hvalio, vlada profesionalizam, radi se kvalitetno i stručno, izuzetno ih poštujem.’’

Meč 11.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Voždovca igra se danas, u nedelju 06.oktobra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: partizan.rs